25 / 04 / 2024

Emekli olup maaş alacaklar! Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor

 Emekli olup maaş alacaklar! Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor

Türkiye'de milyonlarca insanın beklediği emeklilikte yaş sorunuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. EYT’de yol haritası yavaş yavaş belli olurken, eğer yasa geçerse milyonlarca kişi de emekli maaşlarına kavuşmuş olacak.



Türkiye'de büyük bir kesim vatandaşın yaşadığı emeklilikte yaşa takılma sorunuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişinin gözü açıklanacak olan EYT’ye kilitlenmiş durumda. Önümüzdeki günlerde yasanın Meclis’te olması bekleniyor. Hükümet ilk olarak 3600 ek göstergeyi açıkladı. Şimdi de EYT’den haber bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT dosyasının önlerinde olduğunu ve önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağını belirtti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön