25 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalar peş peşe duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon verecek?

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalar peş peşe duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon verecek?

Emekli promosyonuna yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. Emekli promosyon ödeme rakamları açıklandı. Peki en yüksek promosyon kaç lira? İşte 17 Temmuz 2022 İşte ING, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Haklbank, TEB, Ziraat Bankası, Garanti BBVA, İş Bankası promosyon detayları...



Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika değişiklik kararı gündeme yıldırım hızıyla düştü. Bankalar art arda promosyon detaylarını duyurdu. Promosyon ödeme miktarı yukarı çekildi. Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile yetim aylığı alan ve dul vatandaşlar banka promosyonlarından faydalanabiliyor. Net, ek koşulsuz 5 bin TL promosyon ödemesi emekli vatandaşları bekliyor. Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı planlayanlar zamlı maaş ödemelerinden sonra banka değişikliği yaparsa avantajlı olabiliyorlar. Promosyon ödemelerinde, alınan emekli aylığı belirleyici etken oluyor. 

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalar peş peşe duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon verecek?

Temmuz zammı ile birlikte en düşük emekli aylığının 3 bin 500 Türk Lirasına yükseltilmesi ile tüm emekliler banka promosyonlarının tavan ödemesinden faydalanabilir hale geldi. Çift aylık alanlar ise maaş toplamı üzerinden tek bir promosyon ödemesi alabiliyor. 

Temmuz ayı bu yıl emekli vatandaşlar için kazançlı geçiyor. Kısa süre açıklanan zam oranları ile yüzü gülen emeklilere sevindirecek bir haberde bankalardan geldi. Özel ve kamu bankaları güncel promosyon miktarlarını yayımladı. Peki, hangi banka kaç TL emekli promosyon veriyor? İşte 2022 banka banka o liste...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön