26 / 04 / 2024

Emekliye PTT'den tam 50 bin TL! Başvuran alıyor...

Emekliye PTT'den tam 50 bin TL! Başvuran alıyor...

PTT’den emekliye 50.000 TL ödeme verilecek. Başvuru yapanlar alacak, uygun faizlerle geri ödenecek. Emekliye düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…



DÜŞÜK FAİZLİ 50.000 TL ANINDA HESAPTA

Acil Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için başvuru koşulu ile PTT tarafından düşük faizli kredi veriliyor. Yeni kampanya kapsamında Aktif Bank ile işbirliği yapan PTT şubelerinden başvuru yapmanız durumunda 36 ay vadeli olarak Kredi almanız mümkün. PTT düşük faizli kredi kampanyasında Tekbir başvuru şartı var o da emekli olmak. Yani bu kampanya sadece emekliler için hazırlandı. Aktif Bank ve PTT işbirliği ile verilen düşük faizli emekli kredisi kampanyası kapsamında 1.79 faiz oranları ile nakit almak mümkün. 50 bin TL üstünde de başvuru yapabilirsiniz ancak vade sayısı 24 ay oluyor.

3 AY ÖDEME ERTELEME İMKANI

Emekliye PTT den tam 50 bin TL! Başvuran alıyor...

Aynı zamanda PTT düşük faizli kredi kampanyası kapsamında 3 ay ödeme erteleme imkanı da bulunuyor. Yani krediyi bugün çekip 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Ödeme erteleme kampanyası kapsamında herhangi bir ek faiz ya da vade farkı uygulanmıyor. Başvuru işlemleri isterseniz internet üzerinden de yapılabiliyor. Yani aktif bank aracılığı ile başvuru yapmak isteyenler internet üzerinden de başvurularını tamamlayabiliyor.

KAMU BANKALARINDA DA KAMPANYALAR SÜRÜYOR

Aynı zamanda kamu bankalarında da kampanyalar devam ediyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank PTT kredi kampanyasına ek olarak yine 50.000 TL düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. 3 kamu Bankasında da kampanya kapsamında 1.79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Ekim 2022 tarihinde saat 21.36'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.50 Türk Lirası, euro 18,17 Türk Lirası, altının gramı ise 996 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön