26 / 04 / 2024

Emekliye rekor promosyon ödemesi yapılacak! Bankalar çıtayı yükselttikçe yükseltti! İşte detaylar!

Emekliye rekor promosyon ödemesi yapılacak! Bankalar çıtayı yükselttikçe yükseltti! İşte detaylar!

Emekli promosyon ödemeleri yükseldikçe yükseliyor. Bankalar promosyon ödemesinde adeta yarışa girdiler. İşte merak edilen detaylar!



Özel bankalar emeklileri kendi çatısı altına çekmek için yüksek tutarda promosyon ödemelerine başladı. Bu konuya dair bankalar neredeyse her gün yeni bir haberle dönüyor. Gelen son habere göre bir banka daha promosyon ödemesinde artışa gitti. Emekli maaş promosyonları için bankalar art arda yarışa girdi. Verilen bu promosyonlara haciz konulduğu yönünde de şikayetler arttı. Konuya ilişkin Yargıtay tarafından emeklilerin maaşına blokaj konulamayacağı yönünde karar alındı. Bu sebeple bu konu ile ilgili mahkemeye giden emeklilerin blokajının kaldırılması gündemde yer alıyor.

EMEKLİLER NASIL BANKA DEĞİŞTİREBİLİR?

Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Müşaviri Cafer Tufan Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu’nun emekli maaşına bloke konulamayacağı konusunda karar aldığını ileterek, “Mahkemeye gidilse hepsi olumlu sonuçlanır. Ancak mahkeme süreci uzun sürmektedir ve masrafları da yer alıyor. Bankaların kendi ayağına sıkmaması için emeklilerin geçişine izin vermesi gerekiyor. Devam eden kredi varsa bunun tahsili sağlansın, banka da mağdur olmasın. X bankasından Y bankasına geçildiğinde alacak da orası tarafından tahsil edilsin” dedi.

O BANKA ÇITAYI ZİRVEYE ÇIKARDI!

Kuveyt Türk, emeklilere yönelik emekli maaşı taşıma paketini yeniledi. Emekli maaşlarını 31 Ağustos’a kadar Kuveyt Türk’e taşıyanlar, promosyon başvurusunda bulunmaları durumunda faizsiz finans prensiplerine uygun şekilde 6.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak.

Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sunan Kuveyt Türk, bu kapsamda, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alan kişilere 4.000 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara da 6.000 TL tutarında promosyon ödemesinde bulunacak. Maaşlarına, 7 gün 24 saat Kuveyt Türk ATM’leri ve diğer tüm banka ATM’lerinden kolaylıkla ulaşma olanağı da bulan emekliler, ayrıca ortak ATM’lerden işlem başına da 2.000 TL olmak üzere ayda 2 kez ücretsiz para alabiliyor.

Aile sosyal yardım paraları yattı mı? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak?

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

Ziraat Bankasından yeni haber! Başvuru yapar yapmaz hediye ediliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön