18 / 04 / 2024

Emel Balcı kimdir?

Emel Balcı kimdir?

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?



Emel Balcı kimdir?

Yüksek Mimar Emel Balcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünü derece ile bitirdikten sonra yüksek lisansı yine aynı üniversitede Yapı Kürsüsünde tamamladı.

3 yıl  inşaat ve mimarlık firmalarında çalıştıktan sonra kısa bir süre Amerika’da Newyork ve Boston’da Business English eğitimi aldı. 

Türkiye’ye dönüşü sonrası aile şirketlerinde önemli projelere imza atan Emel Balcı, 2010 yılında tek başına iş hayatına devam etme kararı alıp ML Mimarlık Dekorasyon markasını yarattı.

İç mimari planlama, proje, tasarım ve uygulama hizmeti veren Emel Balcı, ML Mimarlık markasıyla 3 yıl önce trendine öncülük ettiği “TOUCHING” yani “Mimari Dokunuş” yöntemi ile büyüme ve bilinilirlik ivmesini yükselterek çalışmalarına devam etti. 

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinde dönemsel Öğretim Görevlisi olarak dersler de veren Yüksek Mimar Emel Balcı, Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri ile deneyimlerini ve bilgilerini tasarım ve proje derslerinde paylaşmaya devam ediyor.


Touching sistemi düşük bütçeyle kısa sürede mekanları güzelleştiriyor!
 


Geri Dön