20 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Tuzla'daki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO Tuzla'daki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 39 milyon TL'ye satışa çıkardı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler 0 ada 4554 parselde yer alan 10.053,10 metrekare yüz ölçümlü, ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını satışa çıkardı. 

Arsanın satış ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek olup açılış fiyatı 39 milyon TL olarak belirlendi. 

İhale kapsamında minimum artış tutarı 400 bin TL, maksimum artış tutarı 2 milyon TL olarak belirlenirken, teminat tutarı ise 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Tuzla arsasının açık artırma ihalesi 9 Ekim 2020 Cuma günü yapılacak. İhaleye son başvuru tarihi ise 8 Ekim 2020 Perşembe günü olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Tuzla daki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO Tuzla daki arsasını satıyor!

İhale süreci: 

Peşin Satış Koşulu

-İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedeli tamamının nakden ödenmesi,

Vadeli Satış Koşulu

-İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedelinin  %20'sinin peşin, kalan tutarın aylık %0,79 vade farkı ile 24 ay vadelendirilerek satılması,

-İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedelinin %30'unun peşin, kalan tutarın aylık %0,79 vade farkı ile 36 ay vadelendirilerek satılması.

Teminat İşleyişi

-Yatırılan Teminat Bedeli, toplam bakiye olarak sisteme eklenmektedir.

-İhaleye girebilmek için yatırdığınız teminat tutarının, girmek istediğiniz ihalenin belirlenen teminat tutarını sağlaması gerekir.

-İhaleyi kazanmanız veya ihaleye yedek olmanız durumunda; teminat bedeli tutarınıza, kazandığınız ihalenin teminat bedeli tutarı kadar bloke konur. Bloke tutarı, ihaleyi kazanan kullanıcının ihaleyi kazandığı miktardan düşülerek kalan tutarı ödemesiyle sonuçlanır. İhale ilk sıradaki kullanıcının satın alımıyla sonlandığında yedek kullanıcının blokesi kaldırılır.


Geri Dön