25 / 04 / 2024

Emre Demir: Eskişehir'de 7 ay geçmesine rağmen planlar açıklanmadı!

Emre Demir: Eskişehir'de 7 ay geçmesine rağmen planlar açıklanmadı!

Demokrat Parti İl Başkanı Emre Demir, Eskişehir 'de kentsel dönüşüm kapsamında yer alan mahallelerde bulunan vatandaşların mağdur olduklarını, tapularından dolayı ev satamadıklarını ve daire alamadıklarını söyledi.




Demokrat Parti her hafta yaptıkları pazar toplantısında bu hafta gündeme Eskişehir'de 9 mahallede başlatılan kentsel dönüşümü taşıdı. Demokrat Parti İl Başkanı Emre Demir, kentsel dönüşüm projesine dâhil edilen mahallelerde 7 ay gibi bir süre geçmesine rağmen herhangi bir planın açıklanmadığını söyledi.Kentsel dönüşüm projesine dâhil edilen 8 mahalle ile Büyükşehir Belediyesinin ilgilendiğini, diğer 1 mahalle ile de Odunpazarı Belediyesinin ilgilendiğini söyleyen Demir, bu mahallelerde bulunan vatandaşların mağdur olduklarını, tapularından dolayı ev satamadıklarını ve daire alamadıklarını söyledi. Bu mahallelerle ilgili yapılacak olan planların biran önce açıklanması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Başkan Demir, geçtiğimiz gün Başbakanın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayarak Ha run Karaca'yı aday gösterilmesini değerlendiren Demir, AKP'nin bileceği iş olduğunu sadece kendi adaylarından sorumlu olduklarını dile getirdi.


Eskişehir'in Sesi


Geri Dön