26 / 04 / 2024

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.



Mutfakta geçirilen her anın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin markası Emsan, Ekim sonuna kadar internet sitesini ziyaret eden takipçilerini yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.


Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda işleri kolaylaştıran Emsan, Ekim ayı boyunca sürecek kampanyasıyla, alışılmış Emsan kalitesinden vazgeçemenyenlerin yüzünü güldürüyor. 


Emsan, tencere setlerinden çatal-kaşık-bıçak takımlarına, fincan ve demliklerden baharatlıklara kadar mutfakta ihtiyaç duyulan birçok ürünü internet sitesine özel kampanyayla kullanıcılarının beğensine sunuyor.


Yüzde 60’a varan indirimler

Düdüklü tencere kadar hızlı ve becerikli normal tencere kadar da güvenli ve pratik bir seçenek olan yeni nesil Füzyon, zarif ve şık tasarımıyla sofralarınızdaki yerini alacak olan Moon Alba Sw 86 Parça Yuvarlak Porselen Yemek Takımı, çay saatleriniz vazgeçilmezi Mona Rosa 32 Parça Çay Saati Takımı ve birçok ürün, Ekim ayına özel yüzde 60’a varan indirimlerle sevenlerini bekliyor.


Geri Dön