28 / 03 / 2024

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...



Ereğli ilçesinde yaşayan çift, yürüme engelli oğullarının ikinci kattaki evlerine inip çıkabilmesi amacıyla binanın dış cephesine asansör yaptırdı.


Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi.


Şennur Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Oğlum doğuştan fiziksel engelli. Eve girip çıkmakta ciddi güçlük çekiyorduk. Eşimle düşündük ve evin dış cephesine asansör taktırmaya karar verdik. Kısa sürede bu sistem kuruldu ve oğlum eve giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşılaşmıyor. Oğlumuzun mutluluğu her şeyden önce gelir" diye konuştu.


Emirhan Erol da anne ve babasına teşekkür etti.



AA 


Geri Dön