20 / 04 / 2024

zonguldak kent haberleri

zonguldak kent haberleri

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

Zonguldak'ta ahşap evde yangın çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hüseyinli köyünde önceki akşam 70 yaşındaki Sait Aktaş'ın yaşadığı iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı...

Zonguldak Tios antik kentinde konut mu inşa edilecek?

Karadeniz'in kıyısında yer alan ve antik kent özelliğine sahip olan Zonguldak Tios'ta  bulunan 1. derece sit alanı, 3. dereceye düşürüldü. Böylelikle kentte inşaat yapılabilecek. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017!

Haziran 2019'da tamamlanması planlanan Rüya Kent Prestij Zonguldak projesi 275 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. İşte Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017...

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları!

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları 148 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rüya Kent Prestij projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları!

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Rüya Kent Prestij Evleri projesinde 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi talebi onaylandı!

Zonguldak Kent Konseyi'nın "Madenci Konutu Müzesi" için Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptığı başvuruya olumlu cevap geldi. Kent Konseyi Başkanı Yesarı Sezgin, "Zonguldak için artı değer yaratma ve kazandırma görevimiz devam edecektir" dedi.

Ankara, Karabük ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi 9 Aralık!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 9 Aralık'ta elektrik verilemeyecek.

Zonguldak'ta tekel binasının yeri kent meydanı olmalı!

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden tünellerin yanı sıra lavuar alanı ve 69 ambarları ile ilgili görüşlerini paylaşan Metin Karaduman, Zonguldak’ın kalkınması adına belirlenen projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

zonguldak kent haberleri Haberi

zonguldak kent haberleri

Ereğli ilçesinde yaşayan çift, yürüme engelli oğullarının ikinci kattaki evlerine inip çıkabilmesi amacıyla binanın dış cephesine asansör yaptırdı.


Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi.


Şennur Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Oğlum doğuştan fiziksel engelli. Eve girip çıkmakta ciddi güçlük çekiyorduk. Eşimle düşündük ve evin dış cephesine asansör taktırmaya karar verdik. Kısa sürede bu sistem kuruldu ve oğlum eve giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşılaşmıyor. Oğlumuzun mutluluğu her şeyden önce gelir" diye konuştu.


Emirhan Erol da anne ve babasına teşekkür...