19 / 04 / 2024

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.



Kurulduğu günden bu güne teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle buluşturan global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen ERA International Business Conferance’da (IBC) 2 dalda ödüle layık görüldü. 


Etkinlikte ‘En Çok Satış Yapan Gayrimenkul Kategorisi’nde ERA Kale Ofisi Gayrimenkul Danışmanı Sema Akçıl, ‘En Çok Satış Yapan Broker Kategorisi’nde ise ERA Patika Ofisi Broker’i Ahmet Akyaz ödül aldı.


ABD ve diğer ülkelerde bulunan ERA temsilcileri ile bir araya gelerek iş birliği görüşmeleri de yapılan ‘ERA IBC’de etkinlik süresince ülkelerin çalışma modelleri hakkında gerçekleşen sunumlarda ERA Türkiye‘nin çalışma modeli diğer ülkelerde yer alan ERA master franchise’lara örnek olarak gösterildi.


ERA’nın teknolojiyi en iyi kullanan gayrimenkul danışmanlığı markaları arasında olduğuna dikkat çekilen konferansta ERA Global Başkanı ve ERA International CEO’su Sue Yannaccone ile ERA TürkiyeYönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay bir araya geldi.


25 ülkeden, 2700 temsilcinin katılımıyla her yıl bu tarihlerde düzenli olarak gerçekleşen ‘ERA IBC’de

uluslararası platformda ödüller veriliyor.


Global bir sistemin kanatları altındayız…


Konferansta yaptığı konuşmada ERA’nın teknolojik alt yapısıyla fark yarattığına değinen ERA Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay şunları söyledi: “Aldığımız ödüller ERA Türkiye olarak doğru bir yolda ilerlediğimizi kanıtlar niteliktedir. 4 yılı aşkın bir süredir sektörün en genç global gayrimenkul danışmanlık firması olarak ERA çatısı altında Türkiye’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.


ERA gibi global bir yapının parçası olarak faaliyet göstermek hem bize hem de franchise ofislerimizebüyük avantajlar sağlıyor.


ERA’nın aile yapısı, kültürü büyük ve global bir yapının parçası olmanın yanında iş kurma sürecinde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak yatırımcıya birçok desteği de beraberinde getiriyor.


Gayrimenkul franchise’ı da en çok kazandıran, başarı oranı yüksek bir alan… Başarısını kanıtlamış olan büyük bir markanın kanatları altında olmak işletme sahibi için büyük getiriler sağlıyor. Biz de bu sistemin devamlılığı için çaba gösteriyoruz. Ödül kazanan ERA ofislerini tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi 2017 yılında da prensiplerimizden ve kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.”


Geri Dön