19 / 04 / 2024

Era Türkiye ödülleri

Era Türkiye ödülleri

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

Era Türkiye ödül töreni 14 Ocak'ta!

ERA Türkiye, sektör profesyonellerini desteklemeye devam ediyor.ERA Türkiye Ödül Gece’si 14 Ocak 2014 Perşembe günü saat 19:00'da İstanbul Marriot Otel Asia' da gerçekleştirilecek.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

IMF'nin raporundan Avrupa çıktı! Türkiye düşüş yaşıyor

IMF, Türkiye ekonomisinin bu sene ile alakalı olarak ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan düşürüp yüzde 2,7’ye indirirken, önümüzdeki sene ile alakalı olarak büyüme öngörüsü 0,6 puan yükseltilerek 3,6’ya çıkarıldı. IMF mevzu bahis raporda, Avrupa’nın bu sene için ekonomik büyüme öngörüsünün 0,2 puan yük

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Era Türkiye ödülleri Haberi

Era Türkiye ödülleri

Kurulduğu günden bu güne teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle buluşturan global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen ERA International Business Conferance’da (IBC) 2 dalda ödüle layık görüldü. 


Etkinlikte ‘En Çok Satış Yapan Gayrimenkul Kategorisi’nde ERA Kale Ofisi Gayrimenkul Danışmanı Sema Akçıl, ‘En Çok Satış Yapan Broker Kategorisi’nde ise ERA Patika Ofisi Broker’i Ahmet Akyaz ödül aldı.


ABD ve diğer ülkelerde bulunan ERA temsilcileri ile bir araya gelerek iş birliği görüşmeleri de yapılan ‘ERA IBC’de etkinlik süresince ülkelerin çalışma modelleri hakkında gerçekleşen sunumlarda ERA Türkiye‘nin çalışma modeli diğer ülkelerde yer alan ERA master franchise’lara örnek olarak gösterildi.


ERA’nın teknolojiyi en iyi kullanan gayrimenkul danışmanlığı markaları arasında olduğuna dikkat çekilen konferansta ERA Global Başkanı ve ERA International CEO’su Sue Yannaccone ile...