19 / 04 / 2024

Ertemeller Gayrimenkul'den termal hisse satışı!

Ertemeller Gayrimenkul'den termal hisse satışı!

16 yıllık tecrübesiyle başta inşaat ve otomotiv sektöründe kendisine yer edinen Ertemeller Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, tapulu hisseli termal gayrimenkulünü satışa sunuyor.




16 yıllık tecrübesiyle başta inşaat ve otomotiv sektöründe kendisine yer edinen Ertemeller Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, tapulu hisseli termal gayrimenkulünü satışa sunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ertemel, "Narven Termal Kasaba, şifaları suları ve yemyeşil doğası ile Türkiye'nin cennet köşesi" dedi. 


2001'de inşaat sektörüne daha fazla ağırlık vererek,  TOKİ  bünyesinde yaklaşık 265 adet konut inşaatı ve İstanbul'un önde gelen konut projelerinde daire ve dükkân alım satımlarını gerçekleştiren Ertemeller, şimdi de termal sektörüne girdi. Ertemeller, Bolu'da hizmete açılan Narven Termal Kasaba'da kendilerine ait tapulu hisseli gayrimenkullerini satışa sunuyor. 


ŞİFA DAĞITMAYA BAŞLADI


Ertemeller Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Yönetim Kurulu Başkam Recep Ertemel Narven Termal Kasaba yatırımları ile ilgili şunlan söyledi: "Narven Projesine yatırım yapmamızın en önemli nedeni projeye olan güvenimizdir. 

Tapulu Hisseli Gayrimenkul sistemi ile satışı devam eden Narven Termal Kasaba, şifaları sulan ve yemyeşil doğası ile Türkiye'nin cennet köşesi Bolu'da hizmet vermeye başladı. 

Yapmış olduğumuzu yatırımları satışa sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." Ertemel, hisseli gayrimenkul sistemi ile misafirlerini ağırlayan Narven'in, tatilinizi yatırıma dönüştürme firsatı sunduğunu da sözlerine ekledi. 



Yeni Şafak


Geri Dön