26 / 04 / 2024

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.



Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin önemli eğitim yatırımları arasında yer alan Prof. Dr. Rıdvan Canım Eğitim Merkezi, Sanayi semtinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eğitim merkezinin açılışına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canım, adının eğitim merkezine verilmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirterek “Başkanımız Mehmet Sekmen ve Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi böyle önemli bir yere adımı layık görmüş. Aile olarak onur ve gurur duyduk” dedi. Prof. Dr. Canım, on bini aşkın kitabın yer aldığı kütüphanesini de eğitim merkezine bağışlayacağını bildirdi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, “Rıdvan Canım Hocamız özel bir isimdir. Belediyemiz hayata geçirdiği yatırımlara isim verirken zirve isimlere en güzel vefa örneğini gösteriyor. Rıdvan Canım adı eğitim kurumuna çok güzel yakıştı” dedi.

 


Geri Dön