29 / 03 / 2024

Erzurum'da 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum'da 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi'nde yer alan arsa Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği tarafından 14 Kasım 2015 günü saat 14:00'da kapalı zarf usulü ile satışa çıkacak.



Erzurum Yakutiye İlçesi'nde bulunan arsa 4 milyon 610 bin TL bedelle Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği tarından satılacak.


1- İşin Nevi:

Mülkiyeti Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği' ne ait; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Dumlu Mahallesi, Akdağ Yolu mevkiinde bulunan H46-C-18-D Pafta, 10671 Ada, 2 nolu parselde kayıtlı 71.522.36 m2 arsa ve üzerindeki İki adet Betonarme Tek Katlı Depo Binası vasfındaki taşınmazların satış ihalesi,


2- İhalenin Yeri / Tarihi / Yapılış Sekli:

Yunusemre Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Yenişehir Kavşağı No:l 25070 Palandöken/ERZURUM adresinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği hizmet binası Erdal Hızarcı Toplantı Salonunda şartname doğrultusunda Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Dumlu Mahallesi, Akdağ Yolu mevkiinde Bulunan İki adet Betonarme Tek Katlı Depo Binası ve Arsa vasfındaki taşınmazlar 14/10/2015 Çarşamba günü saat 14:00'da kapalı zarf usulü ile teklif alınmak, verilen teklifler üzerinden açık artırma ve pazarlık yapılmak suretiyle yapılacaktır.


3- Muhammen Bedel:

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Dumlu Mahallesi, Akdağ Yolu mevkiinde bulunan H46-C-18-D Pafta, 10671 Ada, 2 nolu parselde kayıtlı 71.522,36 m2 arsa ve üzerindeki İki adet Betonarme Tek Katlı Depo Binası vasfındaki taşınmazların tamamı için 4.610.000,00 (Dörtmilyonaltıyüzonbintürklirası) TL'dir.


4- İhale Bedelinin Tahsil Şekli:

Satış işlemi peşin bedelle teklifi uygun görülen gerçek veya tüzel kişi, ihalenin onaylandığı ve teklifinin kabul edildiğinin kendisine bildirildiği günden itibaren en geç 10 (on) gün içinde. Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği' ne şahsen veya bu hususta yetkili vekilleri aracılığı ile başvurarak satış bedelinin tamamını peşin ödeyecektir.


5- Tcminat Miktarı:

Geçici teminat muhammen bedel üzerinden en az % 3 nispetinde (138.300.00 TL) olup, kesin teminat ise ihale bedelinin % 6'sı nispetindedir. Nakit teminatlar 'farım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği'nin T.C Ziraat Bankası Erzurum Şubesi nezdindeki TR **********************20 nolu hesabına yatırılacaktır.


6 - Satılan Taşınmazın Durumu ve Mal Sahibinin Sorumlu Tutulamayacağı:

İstekliler ve alıcı, taşınmazı hukuki ve fiili mevcut durumu ile elektrik, su, havagazı, doğalgaz ve aidat borçları, kiracı, işgal, hasar, hisse, alan (m2), imar durumu, iskan. sit. vefa hakkı, şufa hakkı, kamulaştırma, terkler, haciz ve ipotek gibi bilumum doğmuş veya doğacak şerhleri görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılır. Bu konuda, istekliler veya alıcı gizli ayıp iddiasıyla gelecekte Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü'nden herhangi bir itiraz ve talepte bulunmayacağını peşinen kabul eder.


7- Şartname Temini:

Taşınmaz satış şartnamesi Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği hizmet binasında ücretsiz olarak görülebilir. İstekliler taşınmaz şartnamesini. Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Gayrimenkul Yönetim Biriminden 200,00 (İkiyüz) TL karşılığında teinin edebileceklerdir.


8- Son Teklif Verme Günü, Saati ve Yeri:

İstekliler, şartnamede istenilen belgelerle birlikte kapalı zarf teklif mektuplarını içeren dosyayı ve geçici teminat tutarını 13/10/2015 Salı günü saat 17:30 'a kadar yukarıda adresi yazılı Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği' ne şartnamede belirtildiği şekilde teslim edeceklerdir.



Geri Dön