19 / 04 / 2024

Esenyurt'ta maketten satışa tepki geldi!

 Esenyurt'ta maketten satışa tepki geldi!

İstanbul Esenyurt'ta 2011 yılında yılında ev ve dükkan satın alan ancak parayı ödedikleri halde tapularını alamayan 1024 mağdur duruma tepki gösterdi.



Esenyurt'taki bir inşaat projesinden 2011 yılında ev ve dükkan satın alan ancak parayı ödedikleri halde tapularını alamayan 1024 mağdur adına bir grup eylem yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen bir mağdur da, "Bize sahnip çık sayın Cumhurbaşkanım.15 Temmuz gecesinde bu halk sana sahip çıktı. Sen de bize sahip çık" dedi. 


Yetkililerle görüştüler 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanarak müteahhidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etti. İstiklal Marşı okuyan gruptakiler, "Sayın Cumhurbaşkanımız milletini eziyorlar. Milletine sahip çık" yazılı pankart açtı. Grup içerisinden bazıları, içeri girerek parti yetkilileriyle görüştü. 



Çözüm sözü aldılar 

Çözüm sözü alan grup temsilcileri, olaysız dağılırken, mağdurlar müteahhidin ortada olmadığım, yerlerini vermemek için her türlü engelin çıkarıldığını söyledi. Grup Bir maket mağduru "Çocuklarım doğmadan para ödemeye başladım. Çocuklarım büyüdü, hâlâ dairemi alamadım" dedi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön