18 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

Eston Şehir Koru'daki villalara yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor. Eston Şehir Koru villa fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlıyor. 



Polatyol Yapı imzası ile İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve ticari birim bulunuyor. 

Konutların yanı sıra 31 adet de dükkanın yer aldığı Eston Şehir Koru projesinde 25 dönümlük aktivite alanı bulunuyor. Eston Şehir Koru Bahçeşehir projesinde 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut alternatifleri mevcut.

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Eston Şehir Koru villa fiyatları
İlk etap teslimleri Aralık 2019'da yapılacak olan Eston Şehir Koru'daki villalara yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor. Eston Şehir Koru villa fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2021 Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Eston Şehir Koru'dan Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşılabiliyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinde spor sahaları, otopark, hamam, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları olanakları sunuluyor.   


Telefon: 444 86 16 
Web: estonsehirkoru.com


projeye sor



Geri Dön