29 / 03 / 2024

Ete gelen zamlar sonrası Et ve Süt Kurumu'nda flaş değişiklik! Uzun kuyruklar sonunu getirdi

Ete gelen zamlar sonrası Et ve Süt Kurumu'nda flaş değişiklik! Uzun kuyruklar sonunu getirdi

Et ve Süt Kurumu'nun kırmızı ete yaptığı yüzde 50'yi bulan zamlar dar ve orta gelirli vatandaşın cüzdanını zora soktu. Et ve Süt Kurumu önünde uzayıp giden kuyruklar nedeniyle kurumda flaş bir değişim yaşandı.



"BİZİM FİYATLAR DÜŞÜK O SEBEPTEN KUYRUK OLUYOR"

Eski genel müdür Osman Uzun, Yozgat, Ankara ve Sivas'ta oluşan uzun kuyruklar sonrası ete zam yapıldığını açıkladı. Et zamlarınınn yapılmasına gerekçe olarak Dünya Gazetesi'ndenı Ali Ekber Yıldırım’a, "Bizim fiyatlar çok düşüktü. Bu nedenle çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle biz fiyatı artırdık” açıklaması yapmış açıklama kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Ete gelen zamlar sonrası Et ve Süt Kurumu nda flaş değişiklik! Uzun kuyruklar sonunu getirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön