29 / 03 / 2024

Ethereum Bitcoin'i geçecek mi?

Ethereum Bitcoin'i geçecek mi?

Morgan Stanley kripto paralara yönelik yaptığı açıklama ile çarpıcı tahminde bulundu. Stanley Kripto para borsasının ikinci büyük birimi olan Ethereum'un yükselişinin daha da artacağını dile getirdi. 



Kripto para birimlerinin ikinci büyük birliği olan Ethereum değer kazanmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Cryptocurrency Ethereum'un daha iyi bir performans gösterdiği belirtildi. Bitcoin'in alternatifi olan Ethereum bu sene yüzde 240 değer kazanırken, Bitcoin ise Ethereum'dan yüzde 38 daha az değer kazandı. 

Ether'in piyasa değeri şu anda Bitcoin'e göre oldukça düşük fakat Morgan Stanley'e göre Ether'in işlem hacmini Bitcoin'e göre; yüzde 60 daha fazla. Ether'in işlem hacmi Mayıs ayında 600 milyar dolara yükseldi.

Ethereum için planlar devrede

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs ilerleyen aylarda Ether (ETH) türev ürünleri piyasaya çıkarmayı amaçlıyor.  Goldman Sachs Dijital Varlıklar Genel Müdürü Mathew McDermott, açıklamasında kripto paralara olan ilginin yaşanan dalgalanmalara rağmen kesilmeyeceğini dile getirdi. 

McDermott, kurumsal yaygınlıkta yükseliğin devam edeceğin, fiyattaki düzeltmeye rağmen, önemli talebin yaşanacağını dile getirdi. 

McDermott, bu görüşlerini 850 kuruluşun katıldığı ve yüzde 10'unun kripto alım satımının yaptığını yüzde 20'sinin ise piyasada yer aldığına yönelik yaptığı araştırmaya dayanarak savundu. 

Ethereum Bitcoin i geçecek mi?

Piyasada son durum ne?

Kripto para birimlerinde yaşanan son gelişmeler şu şekilde:

Bitcoin son bir günde en çok 40 bin 582 doları, en az ise 38 bin 136 doları buldu. 

Ethereum son bir günde en çok2 bin 548 doları, en az ise 2 bin 354 dolar rakamını elde etti.

Tether son bir günde  en çok 1,01 doları, en az ise 0,99 doları buldu.

Binance Coin (BNB) son bir günde en çok 366 doları, en azise 344 doları elde etti. 

Cardano (ADA) son bir günden en çok 1,58 dolardan, en az ise 1,47 dolardan işlem gördü. 

Dogecoin (DOGE) son bir günde en çok 0,31 doları, en azise 0,30 dolar seviyesinde yer aldı. 

XRP son bir günde en çok 0,87 dolardan, en az ise 0,82 dolardan işlem gördü. 

Ethereum Bitcoin i geçecek mi?

Destekler devam ediyor

Tesla'nın CEO'su Elon Musk geçtiğimiz günler Twitter'da Bitcoin'inin tamamını satmadığını söylemiş bu şekilde Bitcoin düşüş eğiliminden çıkmıştı. Diğer yandan MicroStrategy Incorporated'in 500 milyon menkul kıymet satışından kazandığı geliri Bitcoin için kullanması da Bitcoin'in yükselişine yardımcı oldu.

Kripto paralar için düzenlemeler tamamlanıyor!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön