26 / 04 / 2024

Ethereum tarihi zirvesini zorluyor!

Ethereum tarihi zirvesini zorluyor!

Ethereum bugün yüzde 4 değerlenerek 4 bin 700 doları geçerken, 4 bin 891 dolarlık tarihi zirvesine bir adım daha yakınlaştı. 



Kasım'da Bitcoin başta olacak şekilde birçok kripto parada tüm zamanların zirvesinr ulaşıldı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kasım ayında aynı zamanda piyasada işlem gören kripto paralar, 3 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak tarihi bir rekora ulaştı.  

Bitcoin, Kasım ayında 69 bin dolar seviyesini görerek rekor kırdı fakat bu ayı 56 bin 950 dolar seviyesinde tamamlayarak aylık ortalama 7,1 oranında değer kaybı yaşadı. Kasım'ı düşük seviyede tamamlayan Bitcoin, Aralık'a 57 seviyesinin altında giriş yaptı. 

 Ethereum tarihi zirvesini zorluyor!

ETHEREUM

Ethereum ise bu hafta kritik bir ayrışma yaşaadı ve yükseliş sergiledi. Geçeb ay Ethereum, 4 bin 891 dolar dolarla rekora ulaşırken, sonrasında 4 bin doların altına kadar gerilemişti. Fakat Kasım ayının sonuna doğru atağa geçen kripto para tarihi rekoruna yeniden yakınlaştı. Ethereum’daki artışta Ethereum 2.0 isimli yeni güncellemenin etkisinin olduğuna dikkat çekildi. 

 Ethereum tarihi zirvesini zorluyor!

DOGECOIN VE SHIBA INU SERT DÜŞTÜ

Bu sırada ünlü milyarder Elon Musk’ın attığı tweetlerle gündem olan Dogecoin ve Shiba Inu, sert düşüşleri sebebiyle dikkat çekti.

Dogecoin bugün yüzde 4, Shiba Inu yüzde 14 değer kaybetti.

BDDK'dan kripto para uyarısı!

Kripto para yatırımında rekor kırıldı!

Uzmanlardan kritik kripto para uyarısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön