27 / 04 / 2024

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve bugün hizmete açılacak olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. İşte Etlik Şehir Hastanesi ile ilgili detaylar...



Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin kapalı alanı kaç metrekare? Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin toplam alanı kaç metrekare? Etlik Şehir Hastanesi kaç yatak kapasiteli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Aktarılan resmi detaylara göre, toplam alanı bir milyon 22 bin 725 metrekare olarak belirlenen Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin toplam kapalı alanı ise bir milyon 145 bin 129 metrekare olarak belirtildi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'NİN toplam yatak kapasitesi 4 bin 50 olarak belirtilirken bugün hizmete açılacak olan hastanede, bin poliklinik, 125 ameliyathane, 691 yoğun bakım yatağı 3 bin 359 servis yatağına yer verilecek.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, Ankara Etlik Şehir Hastanesi2nde Türkiye'nin en büyük kronik yara bakım merkezi, Ankara'nın en kapsamlı klinik araştırma merkezi, ilk ve tek hibrit ameliyathanesi, en büyük hiperbarik oksijen tedavisi merkezi ve en büyük uyku bozukluğu tanı ve tedavi merkezine de yer verilecek.

Ayrıca kamu hastanelerindeki tek otizm merkezine sahip olan Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Cyberknife teknolojisine de yer verilecek.

 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 


Geri Dön