24 / 04 / 2024

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

Euro Bölgesi’nden gelen kötü ekonomik veriler Euro kurunda dikkat çeken dalgalanmaları devam ettiriyor. Euro/dolar paritesi 0.9854 ile sınırlı seviyede yükselişine devam ediyor. Peki euro/TL ne kadar?



Bir bankanın döviz masası işlemcisi, "7 puan ek tahvil yükümlülüğü yüksek bir yükümlülük dolayısıyla TCMB bu düzenleme ile önümüzdeki yıl için bankaların mevduatının en az yüzde 50'sinin, mümkünse yüzde 60'ının TL olmasını istemiş görünüyor" dedi.

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

TCMB'nin faiz kararı bu hafta perşembe günü belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yılsonunda tek hane sinyalinin ardından Reuters anketinde TCMB'nin kademeli indirimlerine Ekim ayında 100 baz puan ile devam etmesi beklentiler arasında yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön