23 / 04 / 2024

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

Euro Bölgesi’nden gelen kötü ekonomik veriler Euro kurunda dikkat çeken dalgalanmaları devam ettiriyor. Euro/dolar paritesi 0.9854 ile sınırlı seviyede yükselişine devam ediyor. Peki euro/TL ne kadar?



EURO/TL NE KADAR? 18 EKİM 2022 EURO/TL KURU

Serbest piyasada 18,3150 TL'den alınan Euro'nun satış fiyatı ise 18,3170 TL olarak belirlendi.

Euro dolar paritesi bugün 0,98 seviyesinde işlem görüyor. 

Euro bölgesinde son dakika! Euro bugün ne kadar oldu 18 Ekim 2022?

PİYASALARDA SON DAKİKA

Bu hafta piyasaların gözü yurt içi ve yurt dşından gelecek kritik verilere çevrildi. Bu hafta piyasaları etkileyecekönemli gelişmeler yaşanacak.

Yeni haftada, yurt içi piyasalarda dolar kurunu etkileyecek kritik gelişmeler yaşanacak. Perşembe günü Merkez Bankası faiz kararı belli olacak.. Karar piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor.

 

Bugün TCMB uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak ayrıca konut fiyatlarını duyuracak. Yurt dışında ise Çin ve Japonya'dan gelecek veriler takip edilirken Almanya'dan gelen veriler AB ekonomisi için gösterge niteliğinde olacak.

Euro yatırımı yapmak isteyenler bakın euro bu kadar olacak! Euro/TL kurunda son durum 18 Ekim 2022

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön