29 / 03 / 2024

Euro rekora koşuyor! Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru!

Euro rekora koşuyor! Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrasında Euro'daki yükseliş de hız kesmeden devam ediyor. Peki Euro'da son durum ne? Euro 28 Mart Salı günü ne kadar oldu? İşte son dakika Euro kuru...



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrasında Euro'daki yükseliş de hız kesmeden devam ediyor. Peki Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru...

28 Mart Salı günü Euro kurundaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Euro/TL alıp satmak isteyenler "Euro bugün ne kadar oldu, Euro kaç lira, euro kaç TL?" sorularının yanıtları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Euro rekora koşuyor! Euro da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru!

Euro/TL kuru 20,92 TL'den alınıp, 20,98 TL'den satılıyor. Ayrıca yine açıklanan son dakika rakamlarına göre, aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 19,37 TL, satış fiyatı ise 19,40 TL'den işlem görüyor.

Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, Avrupa Merkez Bankası (ECB), 3 temel politika faizini 50 baz puan artırmış ve 2008 yılından bu güne kadar en yüksek seviyeye yükseltmişti.

Yapılan son dakika açıklamasında refinansman faizinin yüzde 3,50'ye, mevduat faizinin yüzde 3'e ve marjinal fonlama faizinin de yüzde 3,75'e çıkartıldığı belirtildi. Böylelikle de ECB'nin faiz oranları 2008'den bu yana en yüksek seviyelere çıkmış oldu.

Yine verilen bilgiye göre, banka, 3 temel politika faizini Temmuz'da 50 baz puan, Eylül ve Ekim'de ise 75'er baz puan, aralık ve şubatta da 50 baz puan artırmıştı.

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarında büyük deprem! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanın aklı gitti! İşte 28 Mart 2023 altın fiyatları

1 doları bile olan hemen baksın! Dolar seçim sonrası tam bu kadar olacak! Rakamı duyan resmen buz kesti!


Geri Dön