19 / 04 / 2024

Euro'da sert düşüş! Euro ne kadar oldu, daha fazla düşecek mi? İşte 26 Haziran 2022 güncel euro kuru!

Euro'da sert düşüş! Euro ne kadar oldu, daha fazla düşecek mi? İşte 26 Haziran 2022 güncel euro kuru!

Euro yatırımcıları, euro almak isteyenler, euro bozdurmak isteyenler; "Bugün euro ne kadar? Euro kaç TL?" gibi sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte euro kurunda son dakika 26 Haziran 2022...



BDDK’nın kararın ardından döviz kurlarında ve altın fiyatlarında sert düşüş meydana geldi. Euro/TL kuru, düne göre yüzde 1'lik bir düşüş yaşadı.

Analistler, enflasyon ve resesyon arasında gidip gelen endişelerin yatırımcıların odağında kalmayı sürdürdüğünü vurguladı. Açıklanan veriler, emtia fiyatlarının seyri ve merkez bankası yetkililerinin sözle yönlendirmeleri ile döviz piyasasındaki oynaklığın devam ettiğini söyledi.

Yurt içinde ise BDDK'nin arka arkaya açıkladığı yeni adımlarının TL varlıkları desteklediğini vurgulayan analistler, gelecek hafta Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) düzenleyeceği Merkez Bankacılığı Forumu'nda ECB Başkanı Christine Lagarde, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ve İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey'in açıklamalarının önem teşkil ettiğini belirtti.

Euro/TL bugün ne kadar? Euro'da son dakika! İşte 17 Haziran 2022 euro kaç lira?Haber Türk'te yer alan habere göre; Analistler, gelecek haftanın veri gündeminin de yoğun olduğuna dikkat çekerek, teknik açıdan dolar endeksi için 105'in direnç, 103,9'un destek konumunda bulunduğunu vurguladı.

Bu bağlamda, bankalar ve finansal kuruluşlar dışındaki bağımsız denetime tabi şirketlerin yabancı para nakdi varlıklarının TL karşılığının 15 milyon liranın üzerinde olması durumunda, bu şirketlerin yabancı para nakdi varlıklarının en güncel finansal tablolarına göre aktif toplamından veya son 1 senelik net satış hasılatından büyük olanının yüzde 10'unu aşması durumunda, söz konusu şirketlere TL cinsinden yeni bir nakdi ticari kredi kullandırılmayacak.

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?26 HAZİRAN 2022 EURO KURU NE KADAR?

Euro kuru pazar gününe ilk gününe yüzde 3,20 düşüşle başladı. 
Dün euro kuru  alış fiyatı 17,80 TL, satış fiyatı 18,14 TL'den işlem görürken bugün alış fiyatı 16.92 TL, satış fiyatı 17,01 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç TL? 26 Haziran 2022 altın fiyatları...

Dolarda neler oluyor? Doları olanlara ve yatırımcılara şok! Son dakika dolar kuru 26 Haziran 2022...

Benzin, motorin, LPG'de dolar ve Brent petrol şoku! İndirim var mı? Opet, PO, Shell, BP 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne büyük zam! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön