19 / 04 / 2024

Evde bakım parası yatan iller listesi belli oldu! 2.706 TL'lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?

Evde bakım parası yatan iller listesi belli oldu! 2.706 TL'lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?

Evde bakım yardımı alan ihtiyaç sahibi aileler için ödemeler yapılmaya başlandı. Her ay belirli dönemlerde şehir şehir evde bakıma muhtaç engelli ve yaşlıların bakımı için verilen evde bakım parası bu ayda ödenmeye devam ediliyor. Peki 2.706 TL'lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?



EVDE BAKIM MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENMEYE BAŞLANIYOR?

Evde bakım maaşları geçtiğimiz dönemlere bakıldığında her ayın 2. haftası yatmaya başlıyor.

EVDE BAKIM HİZMETİ KİMLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde bakım maaşı daha çok hizmeti almak isteyen durumları uygun olmayan, engelli veya bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi kişilere verilmektedir.

Evde bakım parası almak için, gelir kriterlerine uygun olmanın yanı sıra bakıma muhtaç kriterleri arasında yer alması gerekmektedir. Bununla birlikte ağır engelli olduğunu belirten sağlık kurulu raporunun olması gerekmektedir. Bu şartları taşıyan vatandaşlar evde bakım maaşı ödemesinden faydalanabilmektedir.

Evde bakım parası yatan iller listesi belli oldu! 2.706 TL lik evde bakım maaşı hangi illerde ödendi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön