25 / 04 / 2024

EYT'de kritik konu! Herkes meraktaydı! Uzman isim açıkladı:  "Eğer böyle bir yazı alırlarsa..." 

EYT'de kritik konu! Herkes meraktaydı! Uzman isim açıkladı:  

EYT düzenlemesinin kısa bir süre içerisinde Meclis'e gelmesi beklenirken vatandaşlar da akıllarındaki bazı sorulara cevap arıyor.



EYT'li maaşı ile ilgili araştırmalar devam ederken borçlanmalar konusuna dair yapılan açıklamalar da dikkatle bekleniyor. TÜKONFED Sosyal Güvenlik Komitesi Başkanı Ali Duman, EYT ile ilgili soruları yanıtladı. İşe giriş tarihi nasıl öne çekilir, borçlanmalar neye göre yapılır konularını açıklayan Duman, herkesin merak ettiği o sorunun cevabını da verdi.

EYT ile ilgili vatandaşların merak ettiği pek çok soru var.  "En düşük EYT'li maaşı kaç lira?", "EYT'li olup çalışanın maaşı artar mı?", "EYT'linin maaşı nasıl hesaplanacak?" gibi soruların cevapları merak ediliyor. Diğer yandan EYT’lilerle ilgili düzenlemenin bu ay içerisinde Meclis’e geleceği tahmin ediliyor.. Habertürk TV ekranlarında Meltem Acet’in konuğu olan TÜKONFED Sosyal Güvenlik Komitesi Başkanı Ali Duman, EYT ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayara, önemli açıklamalar yaptı. EYT’li olabilmek için işe giriş tarihi oldukça önemli. Gelen soruların çoğu da bu yönde. İşe giriş tarihi, askerlik borçlanmasıyla, doğum borçlanmasıyla, hamilelik borçlanmasıyla öne çekilebilir mi? EYT’li olabilir mi vatandaşlar? Bu konular en çok merak edilenlerin başında geliyor. İşte Duman'ın EYT ile ilgili cevap verdiği sorular...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön