24 / 04 / 2024

Faruk Fatih Özer Marsilya'ya mı kaçacak?

Faruk Fatih Özer Marsilya'ya mı kaçacak?

400 bin kişiyi dolandıran Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in İtalya üzerinden Fransa'nın Marsilya şehrine kaçacağı iddia edildi.



Thodex vurgunuyla 400 binden fazla kişiyi mağdur eden Faruk Fatih Özer için yeni bir iddia ortaya atıldı. Akşam'dan Bülent Şanlıkan'ın haberine göre; Balkanlar'da insan kaçakçı bir çeteyle anlaşan Özer, sahte turist kılığı ile İtalya üzerinden Fransa'nın Marsilya şehrine kaçmayı planlıyor. 

 Faruk Fatih Özer Marsilya ya mı kaçacak?

Gettolar ile işbirliği

Özer Tiran'daki getto mahalleleri ile temasa geçti. Burada adam kaçırmada uzman kişilerle bir araya geldi ve sahte belgelerle Marsilya'ya kaçmak için büyük paralar teklif etti. Özer'in kırmızı bültenle arandığını öğrenen mafya ise pazarlıkta yüksek fiyat istedi. Özer'in Arnavutluk mafyası himayesiyle tekne ile kaçırılması planlandı. Buna göre Özer turistik tekne ile Arnavutluk"un denize kıyısı olan Dıraç kentine geçip İtalya'yı dolaştıktan Marsilya'ya varış yapacak. 

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön