24 / 04 / 2024

Fed'den kripto para raporu!

Fed'den kripto para raporu!

ABD Merkez Bankası (Fed), merkez bankası dijital para birimini çıkarmanın potansiyel yararları ve riskleriyle ilgili bir rapor hazırladı.



Diğer taraftan Fed, uzun zamandır beklenen "Para ve Ödemeler: Dijital Dönüşüm Çağında ABD Doları" başlıklı raporunu da açıkladı.

Fed den kripto para raporu!

Herhangi bir politika tavsiyesine yer verilmeyen raporda, ABD dolarının resmi bir dijital versiyonunu oluşturmanın, ödemelere hız kazandırabileceğine ve ödeme teknolojisi geliştikçe hane halklarına güvenli bir seçenek sunabileceğine, aynı zamanda finansal istikrar risklerini de beraberinde getirebileceğine vurgu yapıldı.

Bitcoin çakıldı! 38 bin doları test etti!

Döviz piyasasında sakin seyir görülüyor!

Emeklinin maaşı katlanıyor! 3 gün içinde hesaplarda!

Altında büyük fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön