26 / 04 / 2024

Fikirtepelilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Fikirtepelilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Fikirtepeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Fikirtepe'ye sahip çıktığı için teşekkür etti. 



Kadıköy'ün en ihmal edilmiş semtleri arasında yer alan Fikirtepe'de bugünlerde bayram havası esiyor. Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Bölge vatandaşları sevinçlerini " Şimdi umutlarımız yeşerdi. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız" diyerek dile getiriyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vakit kaybetmeden bölgede çalışmalara başlarken, söz verildiği gibi ilk ofis Fikirtepe'de açıldı. 

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği tüm Fikirtepeliler adına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Fikirtepe'ye sahip çıktığı için teşekkür etti. 

Konuyla ilgili olarak yayınlanan teşekkür metni şu şekilde:

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği olarak,

Fikirtepe'de sorunların çözümü adına böyle sıkıntılı bir dönemde her türlü desteği veren ve tüm Fikirtepelileri mutlu eden,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, talimatı doğrultusunda bizlere muştulu haberi duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a ve şahsında gayretli bir çalışma içerisine giren tüm yetkililere;

Fikirtepe'de yaşanan sorunların çözümü, yarım kalan inşaatların tamamlanması, deprem riski altındaki binaların, bölgedeki emsaller de göz önüne alınarak yenilenmesi ve hak sahiplerine teslim edilmesi doğrultusunda çalışmalar başlatılmasından dolayı teşekkür ederiz.

Fikirtepe'de yaşanan sorunlar yumağının çözümü için Fikentder Derneği olarak yaptığımız çalışmalar ve birebir görüşmeler aşamasında desteklerini esirgemeyen , sorunların Cumhurbaşkanına aktarılması noktasında büyük katkı sunan ;
Eski Başbakan Yrd.  Rize Milletvekili ve AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Gn Bşk. Yrd. Hayati Yazıcı'ya İstanbul Milletvekili, AK Parti Mali ve İ. İşlerden Sorumlu Gn. Bşk. Yrd. Vedat Demiröz'e İstanbul Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Yerel Teşkilatlar sorumlusu Erol Kaya'ya, AK Parti'den 24. Dönem İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol'a, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakan'a, Fikirtepe'de mevcut sözleşmeler ve aynı yoğunlukta, hiç kimseyi mağdur etmeden Türk aile yapısına uygun modern yapılarda, zengin sosyal donatı alanları, parkları, kreş ve camileriyle imar edilip Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbul'a ve halkımıza yaraşır Modern bir kent olarak imar edilmesinde alınan karardaki sundukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

Fikirtepe sorunları için pozitif  katkı sunan Kadıköy Belediye Bşk. Şerdil Dara Odabaşı'na Fikirtepe’de yaşanan sorunların çözümü adına Geçmiş dönemde desteklerini sunan;

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan,  26. Dnm  İzmir  Milletvekili Binali Yıldırım'a Fikirtepe sorunlarını gündeme getiren ve çözüm için geçmiş dönemde T.B.M.M. de kanun teklifi veren  İstanbul Milletvekili ve Chp eski TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'ye Bu vesile ile emeği geçen bütün büyükşehir ve bakanlık yetkililerine,  Birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden tüm Fikirtepeli Dostlarımıza, Mağdur Fikirtepeliler adına FİKENTDER ''Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'' DERNEĞİ olarak, sürece olumlu katkı sundukları, dertlerimizle dertlendikleri için teşekkür ederiz. 

İnşaatların tamamlanarak teslim edilmesine kadar yaşanacak olan bundan sonraki süreçte de, bizleri yalnız bırakmadan desteklemelerini temenni eder, gönülden selamlarımızı sunmak isteriz.

 

3 yılda tamamlanacak! 


Geri Dön