29 / 03 / 2024

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...



Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart, İzmir Yeni Kent Merkezi’ndeki 600 milyon dolarlık yatırım için, ruhsat aldı ve inşaat faaliyetlerini başlattı. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin inşaatı süresince 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlanacağını kaydederek, bu heyecanlı yolculuğa, aylardır büyük bir özenle hazırlandığını söyledi. 

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

YEŞİL ALANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Folkart kent merkezinde hayata geçireceği yeni projesinde, bölgedeki örnekler arasında en büyük yeşil alanlardan birine sahip olacak. Özel işlevler, anıt ağaçlar, çarpıcı peyzaj ayrıntılarıyla donatılmış yeşil alanın toplamı 27 bin metrekare olarak belirlendi. Hayata geçirdiği yenilikçi, estetik, teknolojik ve çevreci yaşam alanları ile sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, yeni projesi için inşaat faaliyetleri için de düğmeye bastı.

PROJE İÇİN TALEP TOPLANACAK 

Folkart’ın 50 bin metrekarelik alanda devam ettiği bu yeni yatırım hamlesinde, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mimari hazırlıkların son dokunuşlarının yapıldığı 600 milyon dolarlık yatırımda, kullanılması planlanan özel tanıtım ofisinin inşaatı da başladı. Örnek dairelerin de yer alacağı özel tanıtım ofisi tamamlandığında, satış süreci talep toplama aşamasıyla devam edecek.


Geri Dön