19 / 03 / 2024

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Nova

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Folkart Yapı, yeni projeler için düğmeye bastı.

Folkart Yapı'nın yeni projesi  İzmir  İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi, 7804 Ada, 1 Numaralı Parsel sınırlarında hayata geçirilecek. 

Satışların devam ettiği Folkart Vega projesine komşu konumda yükselecek olan  Folkart Nova  projesinde 68 adet konut, 99 rezidans ofis ve 14 dükkan yer alacak. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

175 milyon TL'ye mal olması beklenen Folkart Nova projesinde otopark alanları, yeşil alanlar, sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

8 bin 61 metrekare arsa alanına sahip Folkart Nova projesinde tek blok yer alacak. Projede zemin-3 bodrum katlar otopark, zemin kat ve zemin+1 kat ticari dükkanlar, zemin+2 ve 3. kat sosyal tesisler, 4. kat ila 14. kat arası konutlar ve 15. kat ila 38. kat arası rezidans ofisler olarak planlandı.

Folkart Vega projesinde yer alacak 293 adet konuta, Nova projesiyle 68 adet konut ilave edilerek, 361 adet toplam konut kapasitesine ulaşılacak.

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova proje alanının güneyinden metro hattı/demiryolu hattı güzergahı geçmekte olup, kuzeyinde de Mürselpaşa Bulvarı Yan Yolu bulunuyor. Proje alanında kötü durumda bulunan riskli binanın kaldırılarak, İzmir’e yakışır nitelikte modern bir cazibe merkezi ve yerleşim biriminin kurulacak olması projenin önemini
artırıyor.

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Web: https://folkart.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön