25 / 04 / 2024

Ford Kuga'ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu dönemde Ford'dan harika bi kampanya başladı. Seçili ford araçlarında yüzde 2 avantajlı fiyatları öğrenmek için haberimizi okuyun. Bu haberimizde Ford Kuga modeli ve kampanya şartları ele alındı. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? İşte detaylar.



Tasarım ve Teknolojinin mükemmel birleşimi.

Etkileyici dizaynı, verimli ve çevreci motor alternatifleri ile rafine ve ergonomik iç tasarımı, ileri teknolojileri ve aktif yaşam stiline ayak uyduran yapısı ile Kuga otomobil hayranlarının bir SUV’den istediklerinin çok daha fazlasını veriyor. Ford’un elektrikli araç modelleri  arasında da lider konumda olan Kuga Şarj Edilebilir (PHEV) Hibrit seçeneğiyle SUV camiasında daha çevreci, daha sessiz ve daha sofistike bir yaklaşım getirmek için dizayn edildi.

Ford Kuga ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni Siyah Detaylarıyla Ford Kuga ST-Line Black Package

Ford Kuga ST-Line Black Package, celp edici siyah tasarım teferruatı 20 inçlik Alüminyum alaşım performans jantları,1,5L EcoBoost Benzinli motoru(182PS) ve 8 İleri Tam Otomatik Şanzımanı ile yollara imza atmaya geliyor.

Dilediğiniz sürüş seçeneğiyle

Elektrikli araç (EV) sürüş alternatifleri arasında yapacağınız tercihler Kuga PHEV’in elektrik motorundan gelen kuvvetle benzinle veya ikisinin birleşimiyle çalışmasını sağlar. Tam elektrikli sürüş moduna geçerseniz şarj edilebilir hibritiniz sadece elektrik enerjisini kullanarak 56 km’ye kadar ara katedebilir. Zor koşullu arazilerde aracınızı basitçe sürebilir; şehir şartlarındaysa sessiz, çevre dostu ve zarif şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? 

 


Geri Dön