25 / 04 / 2024

Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi

İsterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz de sizi rahatça işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyorsanız, Ford Tourneo Courıer sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi..



Ford Tourneo Courıer, dahice tasarlanmış esnek yapıda koltuk sistemine sahip. Ford Tourneo Courıer ayrıca, standart ve opsiyon olarak sunulan benzersiz ve hayran kalınacak pek çok teknoloji içeriyor. Sofistike ama kullanıcı dostu sistemler, aracın direksiyonundan elinizi çekmeden her daim bağlantıda kalmanıza, hızınızı kontrol ederek gözlemenize ve hatta etrafınızdaki yayaları korumanıza da yardımcı oluyor. 

Ford Tourneo Courıer yenilenen dış gövde ve iç kabin tasarımı ve artırılan verimlilik ile yolculuklarınızı ideal hale getirmek için tasarlandı.

Ayrıca Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatına konu (Peşin) araç fiyatı tavsiye edilen perakende satış fiyatı kapsamından 2022 model yılı Tourneo Courıer araç modellerinde yüzde 1 oranında indirim olarak uygulanmaktadır. Söz konusu kampanya destekli kredi kampanyalarıyla birleştirilememektedir.

Ford Otomotiv San. A.Ş. kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar. Farklı vade ve son taksit tutarı tercihleri için Ford Yetkili Satıcılarından bilgi alabilirsiniz.

Belirtilen birim fiyatların uygulanmaya başladığı güncel tarih 8 Eylül 2022’dir.

Belirtilen fiyatlar tavsiye edilen anahtar teslim ücretleri olup, aracın tüm vergiler dahil satış fiyatıdır.

 


Geri Dön