25 / 04 / 2024

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.



Galatasaray’ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, yeni başkan Mustafa Cengiz hakkında sert açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, “Bu yönetim Galatasaray’ı tanımıyor. Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor. Olmazsa yeniden seçime gidebiliriz” diye konuştu.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Yarsuvat, şu açıklamalarda bulundu:

'Galatasaray Adası kulübü aittir'

''Galatasaray Adası'nda yetki verilmemesinin sebebi, istenilen yetkiler adanın elden çıkabilecek duruma gelmesiydi. Galatasaray Adası'nın tapusu, Galatasaray Kulübü'ne aittir. Tapulu bir arazimizdir. Üzerinde koparılan kıyameti hiç anlamıyorum. Padişah torununun torunu geldi 'Burası benim' dedi. Senin ise bize dava aç. Gitti devlete karşı açtı ve davayı kaybetti.

'Otelin inşaatı biter'

Otel benim dönemimde yapılmaya başlandı. Benden sonra da devam etti. Otelin şu an parası hazır, 9 milyon doları var. O kredi de Dursun Özbek'in teminatı var. Eğer o teminatı, yeni yöneticiler üstlenirse, otelin inşaatı biter.''

 

Galatasaray Adası kimin tartışmasına son nokta!


Geri Dön