29 / 03 / 2024

Galatasaray'a şok: TT Arena elden gidebilir!

Galatasaray'a şok: TT Arena elden gidebilir!

Başkan Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. Yarsuvat "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" dedi




Başkan Duygun Yarsuvat yaptığı  toplantıda, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" diyen Başkan şöyle konuştu: "Üst hakkı olsa ona göre birtakım değişikliklerin yapılması ve hukuki sözleşmelerle gelirin kulübe aktarılması söz konusu olabilir ama şu an için bu yok. İlk uğraştığımız konu da bu stadın üst hakkını tapuda tescil etmektir.


HERKESİ KULÜBE ÜYE YAPAMAYIZ!

Kurulda konuşan üyelerden Rasim Zaimoğlu, Fenerbahçe'yi örnek göstererek üye sayısının artırılmasını gerektiğini söyledi. Zaimoğlu, "Ezeli rakibimiz yola çıktı 1 milyon üye yapacağım diyor. Biz de harekete geçmeliyiz. Galatasaray'ın büyümesi üye sayımızın artması ile olacaktır. Liseli lisesiz ayrımı yapmaksızın bu tür öneride bulunulmalı" dedi. Ancak bu sözlere Yarsuvat'tan tepki geldi. Başkan, "Galatasaray bir siyasi parti değil. 25 milyon taraftarı var. 25 milyon Fenerli, 25 milyon Beşiktaşlı bitti nüfus. Gerisi nerde. Her Galatasaraylıyım diyeni kulübe üye yapamayız" diye konuştu.



Fotomaç




Geri Dön