25 / 04 / 2024

Garanti’den maaş promosyonu alacaklara kötü haber! Fiyatlar düştü

Garanti’den maaş promosyonu alacaklara kötü haber! Fiyatlar düştü

Bankaların maaş promosyonu yarışı devam ederken iki bankadan kötü haber geldi. Akbank ve Garanti bankası promosyon ücretini düşürdü.



Emekli maaşı banka promosyonlarında yarışa giden bankalar ardı ardına fiyat yükseltiyor. Bazı bankalar maaş promosyonlarında fiyat artışına giderken iki bankadan kötü haber geldi.  İş Bankası geçtiğimiz hafta emekli maaş promosyonlarında artışa gitmiş ve 5 bin lira olan maaş promosyonunu 7 bin 500 liraya yükseltmişti. İş Bankası’ndan gelen bu fiyat artırımı sonrası Akbank ve Garanti Bankası’ndan maaş promosyonu alacaklara kötü haber geldi.  Akbank ve Garanti BBVA emekliye verdiği maaş promosyonu ücretini düşürme kararı aldı.

ÖNCE AKBANK SONRA GARANTİ BBVA

Emekliye verdiği maaş promosyonunda fiyat düşüren ilk banka Akbank olmuştu. Akbank ay başında başlattığı 7 bin 500 liralık promosyon ödemesi uygulamasına son vermiş, Eylül ayından itibaren emekli maaşını taşıyacak olan emeklilere 2 bin 750 lira ile 3 bin 500 lira arasında promosyon ödemesi yapacağını duyurmuştu.

Akbank’ın ardından emekli maaşında indirime giden ikinci banka ise Garanti BBVA oldu. Peki Garanti BBVA’nın duyurduğu yeni fiyat ne oldu?

Garanti Bankası Eylül ayından itibaren maaşını Garanti BBVA’ya taşıyacak olan emeklilere vereceği yeni promosyon maaşını açıkladı.

Emeklinin bir aylık net maaşı 1.500 TL’ye kadarsa 4.000 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.000 TL; 2.500 TL üzeriyse 6.000 TL promosyon ödemesi yapacak.

 Garanti’den maaş promosyonu alacaklara kötü haber! Fiyatlar düştü

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön