16 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.



Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek. Zirvede turizmin en önemli destinasyonlarından liman, kentsel dönüşüm ve raylı sistem projeleri konuşulacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Gelişen Kentler Zirvesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımı ile gerçekleştirilecek.

 

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak olan zirvede turizmin en önemli destinasyonlarından liman, kentsel dönüşüm ve raylı sistem projeleri tüm yönleriyle konuşulacak. 

 

Gelişen Kentler Zirvesi’nde ayrıca turizmin başkenti Antalya ve çevresinin, genel sosyo-ekonomik değerlerinin yanı sıra, gayrimenkul alanında barındırdığı potansiyel ve sunduğu fırsatlar da ele alınacak. 

 

Antalya’nın genel ekonomisinden gayrimenkul sektörüne, kentsel dönüşüm çalışmalarından geleceğe yönelik öngörülere kadar tüm yönleriyle incelenerek hazırlanan ‘Antalya İli Yatırım Alanları Vizyon Raporu’ da, ‘Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya’da katılımcılarla paylaşılacak.
 


Geri Dön