18 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak!

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak!

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak. ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.



GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), İNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) ve KONUTDER (Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği) işbirliği ve talebi ile ESOMAR üyesi bağımsız araştırma şirketi ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.


GYODER, İNDER ve KONUTDER işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma, gayrimenkul sektörünün farklı paydaşlar gözündeki algısını ve itibarını ortaya koyuyor. 


2014 yılı Nisan ayında başlanan araştırma, yüzde 50’si kamuoyu olmak üzere yaklaşık 1000 kişinin görüşlerini kapsıyor. Yüz yüze ya da telefonla toplam 14 ana paydaş (kamuoyu, medya mensupları, finans çevresi, sektör liderleri, fikir önderleri, taşeron firmalar, sektör çalışanları, hizmet firmaları, bireysel yatırımcılar, tedarikçi firmalar, yabancı yatırımcılar, kamu kurumları ve yerel yönetimler, STK’lar, ofis ve AVM kiracıları) nezdinde yapılan görüşmelerle gerçekleştirilen araştırmanın merak edilen sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü,  14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak. 


14. Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konukları ve sürprizleriyle 2014 yılını değerlendirirken, 2015’in yeni rotasını çizecek.

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde uzman konuklar 

2000 yılından bu yana GYODER tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi'nde, bu yıl yine bilgi yüklü bir gayrimenkul buluşması yaşanacak. Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanlar bir araya gelerek, gayrimenkul sektöründeki önemli gelişmeleri değerlendirecek. Zirvenin bu yılki teması “1/100.000’den 1/1000’e Gayrimenkul Sektörü” olacak.



Geri Dön