19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü gyoder

Gayrimenkul sektörü gyoder

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak. ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul sektörünün 2022 2. çeyrek karnesi! 

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu’nda hangi veriler yer aldı? Konut satın almalarında son durum ne? İşte rapordaki o ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

Gayrimenkul sektörü için yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, sektörde yatırım alanlarının çeşitleneceğini açıkladı. 

Gayrimenkul sektörünün 2. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 2. Çeyrek Raporu'na göre ev fiyatları 2021'in ilk çeyreğinde en yüksek seviyelerini gördü. 

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, derneğin çalışmalarıyla ve gayrimenkul sektörüyle ilgili konuştu. Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün, teknolojiyle, tasarımla ilişkisinin daha yakın olması gerektiğini dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020-4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam1 milyon 499 bin 316 konut satışı yapıldı. 

İnşaat ve gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020 4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam 1 milyon 499 bin 316 konut satıldı. 2020 Aralık sonunda konut kredisi hacmi de 278.3 milyar TL'ye ulaştı.

Gayrimenkul sektörü büyümeye devam edecek!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün 2021'de büyümeye devam edeceğini belirtti. 

Gayrimenkul sektörü 2019'u nasıl kapattı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2019-4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre 2019 yılının son çeyreği en yüksek konut satışının gerçekleştiği dönem oldu...

GYODER Çözüm Platformu ticari gayrimenkul sektörünü mercek altına aldı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe standartları artırırsak bir daha ki döngüye daha kuvvetli gireriz" dedi...

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı...

Gayrimenkul sektörü gyoder Haberi

Gayrimenkul sektörü gyoder

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), İNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) ve KONUTDER (Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği) işbirliği ve talebi ile ESOMAR üyesi bağımsız araştırma şirketi ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.


GYODER, İNDER ve KONUTDER işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma, gayrimenkul sektörünün farklı paydaşlar gözündeki algısını ve itibarını ortaya koyuyor. 


2014 yılı Nisan ayında başlanan araştırma, yüzde 50’si kamuoyu olmak üzere yaklaşık 1000 kişinin görüşlerini kapsıyor. Yüz yüze ya da telefonla toplam 14 ana paydaş (kamuoyu, medya mensupları, finans çevresi, sektör liderleri, fikir önderleri, taşeron firmalar, sektör çalışanları, hizmet firmaları, bireysel yatırımcılar, tedarikçi firmalar, yabancı yatırımcılar, kamu kurumları ve yerel yönetimler, STK’lar, ofis ve AVM kiracıları) nezdinde yapılan görüşmelerle...