26 / 04 / 2024

Gintaş İnşaat Balkanlar ülkelerinde yatırımlarına devam ediyor!

Gintaş İnşaat Balkanlar ülkelerinde yatırımlarına devam ediyor!

BURSA Bursa' dan dünyaya açılarak alanında birçok projeye imza atan Gintaş İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Balkan ülkelerinde gerçekleştirdiği yatırım hamlelerine bir yenisini daha ekledi...



BURSA Bursa'dan dünyaya açılarak alanında birçok projeye imza atan Gintaş İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Balkan ülkelerinde gerçekleştirdiği yatırım hamlelerine bir yenisini daha ekledi. 


Gintaş, 2011'de tamamladığı Kosova Belediye Binaları-Novoberde Spor Kompleksi, Vushtri Sağlık Merkezi inşaatlarının ardından bölgedeki faaliyetlerini Kosova Belediye Binaları Faz Vl-Çok Amaçlı Spor Kompleksi ve Futbol Sahaları yapım işi ile sürdürüyor. Avrupa Birliği IPA fonu üe finanse edilen ve Avrupa Birliği Kosova Ofisi idaresinde yürütülen sözleşme kapsamında; Kosova'nın 7 farklı şehrinde 6 ayrı futbol sahası ve kulüp binaları inşaatı, Gracanica şehrinde yeni bir spor kompleksi inşaatı ve Gjakove şehrindeki mevcut çok amaçlı spor salonunun renovasyon işleri yer alıyor. 


Hedeflerini anlatan Gintaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necip Naci Doğru, Balkanların stratejik olarak önemli bir bölgede yer aldığını, Türkiye ile gerçekleştirilen iyi ilişkiler sayesinde bölgeye ciddi yatırımlar yapıldığını, bu yatırımların Balkan ülkelerinin gelişmesine katkı sunduğunu söyledi. 


Kosova'da yürütülen spor sahaları işinin bölgeye zenginlik katacağına inandığını söyleyen Doğru, "Dünyadaki ekonomik krizin etkilerinin yoğun şekilde hissedildiği Balkanlarda büyük önem verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirdik. 


Yapımı devam eden spor kompleksi sayesinde bölgede önemli bir ihtiyacı gidereceğiz. Yetişmiş insan gücü olarak büyük potansiyelin bulunduğu Balkan ülkelerine yönelik bu tip yatırımlarla birlikte istihdama da katkıda bulunuyoruz. Büyük önem verdiğimiz Balkan ülkelerinde bu tip değerli projeleri sürdüreceğizmeye devam edeceğiz" dedi. 


Dünya 


Geri Dön