27 / 04 / 2024

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 



“27/12/2022 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.’nin, TEİAŞ Genel Müdürlüğü aracılığından 27/12/2022 tarihinde yapılan, 2022/1245255 ihale kayıt numaralı ‘’TOPLAM 50 ADET 170KV 3150A
 50KA -30°C+45°C K1 TİPİ KESİCİ VE YEDEK MALZEMELERİ ALIMI” konulu ihaleye katıldığını ve en avantajlı fiyat vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.

 

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. İhale yetkilileri, işin Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. uhdesinde müdahil olduğuna dair netleşen kararı bildirmiştir. İşin bedeli KDV hariç 68.912.000, -TL’dir.”

Şirketin hisseleri saat 11:48'den itibaren 238,0’dan işlem görüyor. Europower, Almanya merkezli bir ses ekipmanı üreticisi olan Behringer şirketi tarafından üretilen bir güç amplifikatörleri ve  diğer profesyonel ses ekipmanı markasıdır. Europower ürün yelpazesi, canlı ses güçlendirme, kayıt stüdyoları ve diğer profesyonel 
ses uygulamalarında kullanım için çok çeşitli güç amplifikatörleri, miksaj konsolları ve diğer ekipmanları içerir. Bu ürünler, yüksek  kaliteleri ve güvenilirlikleri ile bilinir ve dünya çapında profesyonel ses mühendisleri, müzisyenler ve ses teknisyenleri tarafından yaygın olarak kullanılır.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş enerji sektöründe faaliyet gösteren bir Türk şirketidir. Şirket, enerji santralleri, trafo merkezleri ve diğer ilgili altyapıların üretimi, inşası ve bakımı ile uğraşmaktadır. Ayrıca enerji üretim projeleri için mühendislik, satın alma ve inşaat (EPC) hizmetleri sunmaktadır. Şirket 1992 yılında kurulmuş ve merkezi İstanbul, Türkiye'de bulunmaktadır. Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş yenilenebilir enerji, otomasyon ve bilgi teknolojileri alanlarında da hizmet vermektedir.

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bakan Kurum ikinci el konutta merak edilen soruya cevap verdi! Konut fiyatlarında destek gelecek mi?

Elon Musk Twitter'ı devraldığından beri Tesla'nın Hisseleri düşüyor! İşte nedeni

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön