24 / 04 / 2024

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi açıkladı. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarıda bulundu...



DOLAR 40 LİRA OLACAK

"Geçen aya göre açıklanan enflasyonun doların 37 liraya denk gelmesiydi. Açıklanacak olan enflasyon ise 40 lirayı görecek. Eğer bu toparlanmazsa 100 liradan toparlanamazsınız. 1994 yılında uyguladı. 8 bin liralık dolar kuru 48 bin liraya çıktı. Sonra 1 milyon 600 lira oldu. E nasıl geri düştü diyeceksiniz? Sıfırlar atıldı. Dolar düşmedi yani. Özellikle 2012 yılında bol para gelince bunlar meydana geldi. Ne zaman Bernanke ben sıkı para politikasına geçiyorum dedi dolarda yükseliş başladı"

  Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

"Artık güçlü Türk Lirası yok. 18 milyon liranın dibinde olan bir dolar kuru var. Hatta siz bu ülkede bunu yaparak bu ilizyonla bu pazarın yabancılara geçmesini sağladı ve korkunç fakirliği beraberinde getirdi. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük krizini yaşıyoruz. Hodri Meydan! Bu ülkede Dolar sasdDolar Mustafa Kemal Atatürk döneminde 1 lira oldu. Tansu Çiller bu ülkede en büyük krizlerin sorumlusu. 5 Nisan döneminin sorumlusudur"

Yastık altında altını olanlar dikkat! Bunu yapan yüzde 3 kazanacak! Yeni açıklama geldi

Altında kıyamet zamanı geldi! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş o tarihi açıkladı

Dolar gümbür gümbür geliyor! Elinde dolar olanlar yaşadı! Yılın zirvesine yakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön