24 / 04 / 2024

Gram altın için önemli uyarı! İslam Memiş 15 Ağustos’u işaret etti!

Gram altın için önemli uyarı! İslam Memiş 15 Ağustos’u işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için, 15 Ağustos’u işaret etti. İşte detaylar!



ALTINDA SON DURUM NE?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed kararından sonra ve ABD büyümesinin ardından hızlı toparlanan altın ve ons için 50 dolarlık değer artışı olduğunu vurgulayarak, “Altının ons fiyatı 50 dolarlık toparlanma aşamasında. Yükselişler sahte olabilir tuzağa gelmeyelim. 1780 doların üzerinde iki gecelik kapanış yapmalı. Aşağı yönlü bir trend olursa 1700 doları takip ederiz. Hala ucuz, baskılanmaya devam ediyor. Manipülasyona uğruyor ama ons altında eylül itibarıyla hızlı toparlanmalar bizi bekliyor olacak. Yıl sonuna kadar 2350 dolar öngörümü koruduğumu söyleyebilirim” dedi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Şimdi içeride gram altın, TL 1020-1025 lira aralığında ve 1020 lira güçlü direnç seviyesi içinde. 950-1050 aralığına yerleşmiş gram altın var. Ağustos içinde 1000 lira altına sarkmalar da orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürmeyi sürdürecek.

Ağustos ayı ortasından sonra, 15 Ağustos'tan sonra 1000 lira altında gram altın alamayacaksınız uyarım olacak. 1000 altını görürseniz elinizi çabuk tutmalısınız. Yıl sonunda 1450 lira rakamlarını beklemeye devam ediyoruz. Gram altın için asıl yükseliş daha yaşanmadı.  24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüşte de 27 dolar seviyesini takip etmeye edeceğim. Elinde dolar bulunan yatırımcı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş olabilir.  Gümüşün gram fiyatı ucuz kalacak. 20 lira seviyesiyle alakalı öngörümü beklediğimi yeniden hatırlatmak isterim. Bu seviyenin üzerine çıkıldıktan sonra yukarıda 27 bin dolar seviyesi var. Diğer para birimlerinin getirileri destek bulmaya devam ediyor. Rakamsal değerler bu şekilde. Döviz olarak, altın olarak borçlanmıyoruz, dikkat ediyoruz. Temmuz ve ağustos ayları tatil ayı, ben sizi eylül ayına hazırlıyorum. Varlıklarımızı kesinlikle satmıyoruz, sahip çıkıp eylül ayını bekliyoruz. Eylül’de resesyon risklerini, gıda krizini göreceğiz. Oldukça yoğun yaşanacak” şeklinde konuştu.

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

Gram altın, çeyrek altını olanlar dikkat! Yeni döneme geçiliyor!

Emeklilere özel ödeme! 8.445 TL hesaplara geçiyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön