29 / 03 / 2024

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Altın yeni haftaya FED açıklaması sonrası düşüşle başladı. Ancak altın uzmanı İslam Memiş bu durumun kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirtti...



Altın fiyatları FED Başkanı Powell’ın açıklamasının ardından değer kaybetti ve Ons altın haftayı 1738 bandında tamamladı. Ons altının bu düşüşü gram altını da etkiledi ve gram altın 1006 lira seviyesine indi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu dalgalanmalar sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu tarih belirterek gram altını bekleyen yeni rekoru paylaştı.

Gram altın fiyatı düşecek mi?

İslam Memiş, A haber’e konuk oldu ve altın fiyatlarını ve dünya da etkili olan ekonomik krizi değerlendirdi.

 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altında düşüşlerin bin TL altına çok zor” olduğunu söyledi ve yaşanan düşüşlerin kalıcı olmayacağını ekledi. Memiş açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

 "Bu düşüşlerin kalıcı olacağını sanmıyorum. Özellikle şuanda dünya piyasalarında teknik olarak kabul edilmeyen bir kriz mevcut. Diğer taratan özellikle ülkelerin eylül ayı itibarıyla enerji kriziyle alakalıyla ilgili önemli bir süreçten geçmesi ihtimali de çok yüksek."

İslam Memiş, ABD Merkez Bankası Başkanı Powell’ın yaptığı açıklamaya değinerek FED’in 50 yada 75  baz puanlık artışıyla yoluna devam edeceğini açıkladı ve süreçte çok ciddi belirsizlikler olduğu ekledi.

 Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön