27 / 04 / 2024

Gram altında yüksek irtifa için önce fiyat kırılacak sonra da düğmeye basılacak

Gram altında yüksek irtifa için önce fiyat kırılacak sonra da düğmeye basılacak

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 1,8 artışla 945 bin 183 liraya yükseldi. Altın fiyatları beklenen zirvesine çıkmadan önce kısa bir düşüş eğilimine girecek. Altına yatrım yapmak için verileri takip edenlerin bu zaman aralığına dikkat etmeleri öneriliyor.



FED TOPLANTISI ATEŞİ KÖRÜKLEYECEK

Ons altının haziran ayındaki Fed toplantısı sonrasında yükselişe geçeceğini dile getiren İslam Memiş fiyat tahminini de paylaştı. İslam Memiş, "Ons altın direnç seviyelerini yukarı yönlü kırdı. Ons altındaki yükselişler 1865 dolar seviyelerine kadar devam edebilir ama buradan kâr satışı gelebilir. Çünkü ons altındaki yükseliş trendi 1780’den başladı. Bant aralığımız 1780- 1880 dolar aralığı. Gelecek ay yapılacak Fed toplantısına kadar bu aralığı takip eder. Fed toplantısından sonra ise 1880-1980 dolar aralığını takip edersiniz" dedi.

Gram altında yüksek irtifa için önce fiyat kırılacak sonra da düğmeye basılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön