16 / 04 / 2024

Gram altında yüksek irtifa için önce fiyat kırılacak sonra da düğmeye basılacak

Gram altında yüksek irtifa için önce fiyat kırılacak sonra da düğmeye basılacak

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 1,8 artışla 945 bin 183 liraya yükseldi. Altın fiyatları beklenen zirvesine çıkmadan önce kısa bir düşüş eğilimine girecek. Altına yatrım yapmak için verileri takip edenlerin bu zaman aralığına dikkat etmeleri öneriliyor.



GRAM ALTINDA 1000 LİRA TAHMİNİ

İslam Memiş gram altın fiyatlarının temmuzda 1000 lirayı aşacağını söylerken şunları kaydetti:

Gram altın ise 950 lira seviyelerinde. 965 lira seviyesi direnç olarak takip edilecek. Nisan ayı ile final yapmamızdan itibaren mayısta yükseliş trendi devam ediyor. 940 lira direnç seviyesi çabucak kırıldı. Şimdi 965 liranın da kırıldığını göreceğiz. Çünkü temmuzda 1000 lira seviyesinin üzerinde bir rakamla yolumuza devam edeceğiz. Ancak haziranda bir mola vereceğiz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön