18 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 



Gram altın cuma günü 971 liraya kadar düştü. Bu sabah ise gram altın tekrar 979 liraya yükselse de  aşağı yönlü seyrini sürdürüyor. 

Gümüş ons fiyatı bugğn 19,32 dolardan işlem görürken, gram gümüş fiyatı 11,95 TL seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün altına göre daha iyi parformans göstereceğini düşünen analistler; ''Eğer 19.81 direnci aşılırsa, burada 20.85 bölgesine kadar ilk tepkileri izleyebiliriz'' ifadelerine yer verdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön