23 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lia? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını merak eden milyonlarca kişi gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Gümüş ons fiyatı bugün, 19,32 dolardan güne başlarken Gümüş gram altış fiyatı şu dakikalarda  11,48 TL, satış fiyatı ise 12,01 TL seviyesinde değerleniyor. 

Ne altın ne gümüş, işte İslam Memiş'in flaş önerisi!

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön