19 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında deprem! İşte 25 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarında deprem! İşte 25 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? 



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar için gümüş fiyatlarındaki son durumu derledik.

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,87 dolar seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 11,22 TL, satış fiyatı ise 11,75 TL seviyesinde işlem görüyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Elinde gümüş olanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor ve araştırıyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatları uzun vadede yatırımcısına kazandırmayı sürdürecek. Aktarılan detaylara göre, güçlü doların baskısı altında kalan kıymetli metaller düşüşünü sürdürüyor. The Morgan Report'un kurucusu David Morgan, gümüşün arzında bir daralma yaşanacağını belirterek, 10 yıl içinde gümüşün en iyi yatırımlarından biri olacağını öngördüğünü belirtiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön